marker
Waar te koop
Mijn winkelwagen
Menu Menu
Hygiënische huizen in tijden van Corona: blijf veilig met BISSELL
Het is in het coronatijdperk niet alleen belangrijk om je buitenshuis aan hygiënerichtlijnen te houden, maar ook om het aantal ziektekiemen dat thuis gezondheidsproblemen veroorzaakt te verminderen. Met de stoomreinigers van BISSELL kun je perfecte hygiëne garanderen op je vloeren en andere harde oppervlakken door 99,9% van ziektekiemen en bacteriën te bestrijden en diep en natuurlijk te reinigen, zonder chemicaliën te gebruiken.
Hygiënische huizen in tijden van Corona: blijf veilig met BISSELL

Niemand had verwacht dat 2020 er zo uit zou zien; de coronapandemie houdt ons nu al maanden in wereldwijde spanning. Onze levens veranderen op onverwachte manieren.

Dit heeft uiteraard een groot effect op ons huis. Overal waar mensen samen leven, kunnen ziektekiemen worden verspreid. Het is inmiddels duidelijk dat het onwaarschijnlijk is dat je besmet raakt met COVID-19 door besmette oppervlakken aan te raken, maar het is wel mogelijk.

Het is daarom niet alleen belangrijk om je buitenshuis aan hygiënerichtlijnen te houden, maar ook om het aantal ziektekiemen dat thuis ziektes veroorzaakt te verminderen. Gelukkig zijn er een aantal hele simpele stappen die je kunt zetten om dit te doen. Als je grondig reinigt, je was goed doet en je huis regelmatig schoonmaakt, voel je je al snel comfortabel en veilig in eigen huis.

Stoomreiniger van BISSELL® voor perfecte hygiëne

Stoomreinigers garanderen perfecte hygiëne op vloeren en andere harde oppervlakken, zoals wasbakken en badkamertegels, door 99,9% van ziektekiemen en bacteriën* te verwijderen en ingekapselde virussen als het coronavirus en de normale griep van harde oppervlakken te verwijderen.

Hete stoom is een mild en natuurlijk alternatief op chemische reiniging, ideaal voor huishoudens met kleine kinderen, huisdieren of mensen met allergieën. BISSELL heeft een uitgebreid assortiment aan stoomreinigers waarmee je vloeren niet alleen uitstekend schoon, maar ook gezuiverd worden, met alleen stoom en zonder chemicaliën.

SteamShot voor verschillende oppervlakken

BISSELL® SteamShot is de draagbare alleskunner onder de stoomreinigers. Het verwijdert hardnekkig vuil van allerlei oppervlakken boven de vloer. Het laat alles schoner achter, vooral in gebieden zoals keuken en badkamers. De SteamShot is een ideale toevoeging aan een normale stoomreiniger en heeft slechts 60 seconden nodig om stoomklaar te zijn.

PowerFresh SlimSteam voor gevoelige oppervlakken

De BISSELL® PowerFresh SlimSteam is een comfortabele en multifunctionele stoomreiniger die een traditionele stoomreiniger combineert met een draagbaar handstoomapparaat. Het kan overal gebruikt en wanneer dan ook gebruikt worden en is niet alleen ideaal om vloeren hygiënisch te reinigen, maar ook om op en in keukenkastjes, gootstenen en ovens te gebruiken.

PowerFresh Steam Mop voor het reinigen van harde vloeren

Het vierde deel van het assortiment stoomreinigers van BISSELL is de PowerFresh Steam Mop. Deze maakt gebruik van de natuurlijke kracht van stoom voor eenvoudige reiniging en zuivering van de vloeren in je huis. Stoomreinigen is van zichzelf geurloos. Voor een fijne schone geur voer je de Spring Breeze geurschijven in in de reinigingskop van de dweil en ga je aan de slag.

Wist je dat?

Geen zorgen: je hebt geen dure en speciale (desinfectie)schoonmaakproducten nodig om virussen en bacteriën in je huis te bestrijden! Naast gebruikelijke schoonmaakmiddelen is ook vooral normaal afwasmiddel uitzonderlijk effectief. Dit heeft er mee te maken dat schoonmaakmiddelen vetoplossers bevatten, die het omhulsel van het COVID-19-virus vernietigen en het daarmee uitroeien.

*Bij gebruik van de microvezelpad volgens de instructies van de fabrikant. Resultaten kunnen verschillen. Getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden