user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

Waar vindt u accessoires of vervangingsonderdelen voor uw BISSELL-apparaat?

Accessoires voor onze apparaten vindt u direct op deze website (BISSELL.nl). Originele BISSELL-vervangingsonderdelen voor consumenten worden aangeboden op de webshop van onze geauthoriseerde zakenpartners. Je kunt op onderstaande link klikken om naar de onderdelenwebshop te gaan.

Navigeren op de onderdelen webshop

Om vervangende onderdelen voor uw BISSELL-apparaat te vinden, kunt u de productcode (vaak aangeduid als 'SKU') invoeren in het zoekveld op de hoofdpagina. Nadat u de productcode/SKU op de partnerwebsite hebt ingevoerd, klikt u op de zoekknop. U vindt er een reeks vervangende onderdelen die u voor uw apparaat kunt bestellen.

Weet u niet zeker wat de productcode van uw apparaat is? Geen probleem, op deze website kunt u zoeken naar de productcode. Nadat u uw apparaat geïdentificeerd hebt, vindt u de productcode als 'SKU' onder het tabblad 'Specificaties' op de productpagina. Als alternatief kan de productcode worden gevonden op het productlabel direct op het apparaat dat wordt aangeduid als 'MODEL'. Als u het reserveonderdeel dat u nodig heeft niet kunt vinden, neem dan contact op met BISSELL Consumer Care via het contactformulier op deze website of neem contact op met onze geauthoriseerde zakenpartner op de contactpagina op de onderdelenwebshop.