marker
Waar te koop
Mijn winkelwagen
Menu Menu

Waar vindt u accessoires of vervangingsonderdelen voor uw BISSELL-apparaat?

Accessoires voor onze apparaten vind je direct op deze website. Originele BISSELL-vervangingsonderdelen voor consumenten worden aangeboden op de webshop van onze geautoriseerde zakenpartner. U kunt op onderstaande link klikken om naar de onderdelen webshop te gaan.

Navigeren op de onderdelen webshop

Om vervangende onderdelen voor uw BISSELL-apparaat te vinden, kunt u de productcode (vaak aangeduid als 'SKU') invoeren in het zoekveld op de hoofdpagina. Nadat u de productcode/SKU op de partnerwebsite hebt ingevoerd, klikt u op de zoekknop. U vindt er een reeks vervangende onderdelen die u voor uw apparaat kunt bestellen.

Weet u niet zeker wat de productcode van uw apparaat is? Geen probleem, op deze website kun je zoeken naar je productcode. Nadat je uw apparaat heeft geïdentificeerd, vindt je de productcode als 'SKU' onder het tabblad Specificaties op de productpagina.
Als alternatief kan de productcode worden gevonden op het productlabel direct op het apparaat dat wordt aangeduid als 'MODEL'.

Als u het reserveonderdeel dat u nodig hebt niet kunt vinden, neem dan contact op met BISSELL Consumer Care via het contactformulier op deze website of neem contact op met onze geautoriseerde zakenpartner op de contactpagina op de onderdelenwebshop.