user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

Waar vindt je accessoires of vervangingsonderdelen voor je BISSELL-apparaat?

Accessoires voor onze apparaten vind je direct op deze website (BISSELL.nl). Originele BISSELL-vervangingsonderdelen voor consumenten worden aangeboden op de webshop van onze geauthoriseerde zakenpartners. Je kunt op onderstaande link klikken om naar de onderdelen webshop te gaan.

Navigeren op de onderdelen webshop

Om vervangende onderdelen voor je BISSELL-apparaat te vinden, kun je de productcode (vaak aangeduid als 'SKU') invoeren in het zoekveld op de hoofdpagina. Nadat je de productcode/SKU op de partnerwebsite hebt ingevoerd, klik je op de zoekknop. Je vindt er een reeks vervangende onderdelen die je voor je apparaat kunt bestellen.

Weet je niet zeker wat de productcode van je apparaat is? Geen probleem, op deze website kun je zoeken naar je productcode. Nadat je je apparaat geïdentificeerd hebt, vind je de productcode als 'SKU' onder het tabblad Specificaties op de productpagina. Als alternatief kan de productcode worden gevonden op het productlabel direct op het apparaat dat wordt aangeduid als 'MODEL'. Als je het reserveonderdeel dat je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan contact op met BISSELL Consumer Care via het contactformulier op deze website of neem contact op met onze geauthoriseerde zakenpartner op de contactpagina op de onderdelenwebshop.