user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

Betaling

Welke betaalmethoden zijn er?

Sofort-overboeking: Hier heeft u de mogelijkheid om uw bestelling direct, eenvoudig en direct te betalen met uw gebruikelijke gegevens voor online bankieren.

Klarna rekening: U kunt voor uw bestelling ook kiezen voor de betaalmethode Kopen op rekening. Klarna voert een kredietcontrole uit voordat de bestelling kan worden afgerond om te controleren of aan de eisen voor deze betaalmethode is voldaan en tot welk factuurbedrag dit mogelijk is. Als u vragen heeft over deze betaalmethode, of bezoek de klantenservice:

Klarna betaling in termijnen: U kunt uw bestelling ook in termijnen betalen. Klarna voert een kredietcontrole uit voordat de bestelling kan worden afgerond en besluit vervolgens of de betaling in termijnen kan worden geaccepteerd. Bij betaling in termijnen kan de betaling van het aankoopbedrag worden gespreid over 24 maanden. Als u vragen heeft over deze betaalmethode bezoek de klantenservice: https://www.klarna.com/nl/klantenservice

Creditcard: U kunt bij ons betalen met uw Visa en Master Card. U kunt er zeker van zijn dat het betaalproces veilig is. Wij versleutelen alle gegevens met de beproefde SSL-methode. Tijdens het betaalproces wordt u om de CVC-code gevraagd. Deze code kunt u op de achterkant van uw creditcard vinden. Deze bestaat uit de laatste drie cijfers van het getal in het handtekeningveld.

Giropay: Met Giropay kunt u veilig, snel en gemakkelijk betalen. Er zijn al een paar banken die Giropay aanbieden.

iDEAL Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Kan ik ook achteraf betalen?

Ja, het is mogelijk om uw bestelling af te ronden met Klarna -