user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

Dankzij mensen zoals u hebben we wereldwijd de levens van >614K huisdieren kunnen verbeteren (en er komen er elke dag meer bij!)

 

Huisdieren staan centraal in alles wat we doen

De kracht van huisdieren

Huisdieren zijn niet alleen schattig om te zien, maar ook goed voor onze gezondheid! Ze houden ons speels, actief en jong, en verminderen bovendien stress. Volgens de American Heart Association verlaagt alleen al het simpelweg aaien van onze favoriete kat of hond de bloeddruk en zorgt het voor de aanmaak van het gelukshormoon endorfine. Huisdieren bieden onvoorwaardelijke liefde en emotionele steun en zijn een belangrijk en gewaardeerd familielid.
Volg ons op sociale media om te zien hoe mensen en huisdieren samen een gelukkig en gezond huishouden vormen.

U helpt ons met het vinden van een thuis voor huisdieren

Net als u geven wij veel om huisdieren - vooral degene die in een asiel geduldig wachten op een thuis. Daarom heeft de familie Bissell in 2011 de BISSELL Pet Foundation® opgericht, met het doel om dierenwelzijn te verbeteren. 100% van elke donatie wordt besteed aan de missie om voor elk huisdier een thuis te vinden. Met uw hulp bereiken we meer gebieden en regio's en kunnen we meer levens redden. Samen kunnen we het aantal huisdieren in opvangcentra en asiels terugdringen.
Uw steun. Ons doel. Hun levens.
Totdat elk huisdier een thuis heeft.
'Iedereen zou de liefde van een dier uit het asiel moeten ervaren en zien hoe ze je leven kunnen veranderen.'
Cathy Bissell, Oprichter van de BISSELL Pet Foundation

Samenwerkingsverbanden om huisdieren in Europa te redden

BISSELL Pet Foundation werkt samen met dierenwelzijnsorganisaties in de VS en Europa, met name op het gebied van sterilisatie- en castratieprogramma's, waarbij al meer dan 2.500 katten en honden zijn geholpen. Deze belangrijke pijler van het werk voorkomt ongewenste jonge dieren en zorgt voor een drastische vermindering van het aantal huisdieren dat naar een asiel wordt gebracht.

Innovatieve producten voor huisdierbezitters

Onze pluizige vriendjes zijn natuurlijk schattig, maar ze maken wel een rommeltje in huis. Daarom zijn onze producten ontworpen met technologie om absoluut elk ongelukje, elke geur en elke vlek van huisdieren aan te pakken en schoon te maken.
Ontdek meer

Van onze familie naar die van u

Bij BISSELL maken we sinds 1876 hoogwaardige schoonmaakproducten voor een brandschoon en hygiënisch huis voor u en uw huisdier. Zodat u van uw huisdier kunt genieten zonder in de rommel te hoeven zitten.
 
We hebben voor u een compleet assortiment vernieuwende producten: van natte en droge stofzuigers tot vlekverwijderaars en schoonmaakmiddelen die speciaal zijn samengesteld voor de echte rommel die we allemaal maken. Wij ontzorgen u.
Ontdek meer