user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

BISSELL Pet Foundation en TIERSCHUTZLIGA

Met dank aan gulle donaties en de samenwerking met duizenden lokale dierenwelzijnsorganisaties in heel Amerika en Canada kon BISSELL Pet Foundation tot nu toe meer dan 200.000 dierenlevens positief beïnvloeden. Gemotiveerd van dit succes willen wij de inspanningen van de BISSELL Pet Foundation ook buiten Amerika opvolgen. Door de samenwerking met TIERSCHUTZLIGA – Stiftung Tier und Natur is Duitsland een van de eerste Europese landen waar BISSELL Pet Foundation actief is. Door gezamenlijke acties zullen ook hier vele noodlijdende en eenzame dieren een nieuw, liefdevol thuis vinden.

ERVAAR MEER OVER BISSELL PET FOUNDATION

DE TIERSCHUTZLIGA

STICHTING DIER EN NATUUR

Sinds 2019 is de BISSELL Pet Foundation officiële partner van de TIERSCHUTZLIGA in Duitsland. Net als de BISSELL Pet Foundation zorgd de TIERSCHUTZLIGA voor verwaarloosde en verlaten dieren. Oude en zieke dieren mogen in de dierenasielen van de TIERSCHUTZLIGA hun levensavond doorbrengen. Alle andere dieren worden van de stichting op hun tweede kans voor een liefdevol thuis voorbereid. Beide organisaties zijn partner voor de dieren en faciliteren naast het redden en bemiddelen van dieren, ook medische verzorging, socialisatie en het opleiden en voorlichten van toekomstige eigenaren. Samen werken ze in veel projecten aan een wereld waar geen dier hoeft te lijden van pijn, angst of slechte leefomstandigheden.

Wij zijn 100% non-profit en afhankelijk van donaties.

De BISSELL Pet Foundation in de TIERRundschau

CATHY BISSELL IN EEN INTERVIEW MET DE TIERSCHUTZLIGA

“Mijn grootste droom is, om dierenasiel overbodig te maken. Elk dier heeft een liefdevol thuis verdiend. Daarom werken mijn team en ik elke dag om zoveel mogelijk dieren aan een nieuw gezin te bemiddelen. Daar hoort ook bij om dieren te helpen die vanwege ziekte of slechte ervaringen nog niet klaar zijn. In de VS en Canada hebben we sinds 2011 al meer dan 200.000 dieren kunnen helpen. Maar onze dierenliefde kent geen grenzen. Het is een geweldig gevoel om in samenwerking met de TIERSCHUTZLIGA ook actief te kunnen worden voor het dierenwelzijn in Europa. Totdat elk dier een thuis heeft!”

GEZAMENLIJKE PROJECTEN

In 2019 hebben wij met dank aan een gulle donatie de oude paardenstal van het Dierenasiel Wadenburg in een volledig functioneel dierenwelzijn-centrum kunnen verbouwen. De paarden van het voormalig paardenrusthuis zijn vanuit hun boksen naar een bewegingsstal verhuisd. Het nieuwe gebouw maakt het mogelijk dat vele honden en katten in gezellige groeps- en enkele kamers op hun nieuwe gezin wachten. De oude manege werd omgetoverd tot een grote vrijloop- en trainingsterrein. Hier kunnen de dieren spelen en door middel van training op hun bemiddeling voorbereid worden. De BISSELL Pet Foundation is heel blij met deze resultaten en kijkt uit naar vele verdere projecten samen met de TIERSCHUTZLIGA. Zodat uiteindelijk nog veel meer asieldieren het thuis vinden dat ze verdienen.

JE WILT EEN DIER ADOPTEREN?

Via de dierenbemiddeling van de TIERSCHUTZLIGA zoeken meer dan 300 dieren in nood een nieuw thuis. Hier vind je ook uitgebreide informatie en profielen van alle honden, katten, paarden, ponys, konijnen, cavia’s en andere dieren die op een nieuw gezin wachten. Er zijn ook veel katten baby's en puppy's die een nieuw thuis zoeken. Bekijk de bemiddelingspagina van de TIERSCHUTZLIGA, zo maken we samen eenzamen dieren weer blij.

HOE WERKT HET ADOPTEREN VAN EEN DIER UIT HET DIERENASIEL?

De TIERSCHUTZLIGA probeert de eigenschappen van elk dier zo goed mogelijk aan een potentieel gezin te matchen. Als je op basis van een profiel interesse hebt kun je een aanvraag  verzenden. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om het verdere process te bepreken. Meestal vindt een eerste kennismaking in het dierenasiel plaats, je thuis wordt gecontroleerd op geschiktheid voor het dier en vervolgens vindt er een uitgebreid adviesgesprek plaats voor de bemiddeling.

MEER ERVAREN

Tierschutzliga

Tierschutzliga