Waar bent u naar op zoek?
Levertijd 3-5 werkdagen
Levertijd 3-5 werkdagen
140 jaar ervaring
140 jaar ervaring
Tot wel 5 jaar garantie*
Tot wel 5 jaar garantie*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis verzending vanaf € 50,-

TIERSCHUTZLIGA STIFTUNG TIER UND NATUR

en BISSELL Pet Foundation

Voor het leven dat ze verdienen

Dankzij genereuze donaties en samenwerking met duizenden lokale dierenwelzijnsorganisaties in Amerika en Canada heeft de BISSELL Pet Foundation tot nu toe een positieve invloed gehad op meer dan 200.000 dierenlevens. Aangespoord door dit succes, zal de inzet van de BISSELL Pet Foundation nu tot ver buiten de grenzen van de VS worden voortgezet. Door de samenwerking met de TIERSCHUTZLIGA STIFTUNG TIER UND NATUR, is Duitsland het eerste land in Europa waarin de BISSELL Pet Foundation actief is. Door middel van gezamenlijke acties worden veel behoeftige en eenzame dieren in dit land nu geholpen om een nieuw, liefdevol thuis te vinden.

MEER INFORMATIE OVER DE BISSELL PET FOUNDATION

TIERSCHUTZLIGA STIFTUNG TIER UND NATUR

De BISSELL Pet Foundation is sinds 2019 een officiële partner van de TIERSCHUTZLIGA in Duitsland. Net als de BISSELL Pet Foundation zorgt de TIERSCHUTZLIGA voor verwaarloosde en achtergelaten huisdieren. Oude en zieke dieren mogen hun laatste levensjaren waardig doorbrengen in een van hun 11 landelijke dierenverblijven. Alle andere dieren worden door de stichting voorbereid voor hun tweede kans op een nieuw, liefdevol thuis. De twee organisaties treden op als partners van de dieren en stellen zowel het redden en plaatsen van dieren, medische zorg, socialisatie en training als de voorlichting over op soorten afgestemde diervriendelijke verzorging centraal in hun activiteiten. Samen werken ze aan vele projecten om ervoor te zorgen dat geen enkel dier last heeft van pijn, angst of slechte woonomstandigheden.

De TIERSCHUTZLIGA is een 100 procent non-profit stichting en is afhankelijk van donaties.

GEMEENSCHAPPELIJKE PROJECTEN

Dankzij een genereuze eerste schenking is in 2019 de voormalige paardenstal van dierenasiel Wadenburg omgebouwd tot een volwaardig dierenwelzijnscentrum. De paarden in het voormalige opvangcentrum zijn verhuisd van hun boxen naar een stal. Door het nieuwe gebouw kunnen nu veel meer honden en katten in gezellige groeps- en eenpersoonskamers wachten op hun nieuwe gezin. Ook de oude rijbak is omgebouwd tot een ruim openlucht- en trainingsverblijf. Hier kunnen de dieren naar hartelust stoom afblazen en opgeleid worden voor een succesvolle plaatsing. De BISSELL Pet Foundation is erg blij met deze eerste resultaten en kijkt uit naar nog veel meer gezamenlijke projecten met de TIERSCHUTZLIGA om veel huisdieren te helpen het leven te krijgen dat ze verdienen.

WILT U EEN DIER ADOPTEREN?

Meer dan 300 dieren in nood zijn op zoek naar een nieuw thuis via de dierenopvang van de TIERSCHUTZLIGA. Hier vindt u gedetailleerde informatie en profielen van de honden, katten, paarden, pony's, konijnen, cavia's en andere kleine dieren die beschikbaar zijn voor plaatsing. Veel kittens en puppy's hopen hier ook op nieuwe ouders. Snuffel op de website van de TIERSCHUTZLIGA en maak eenzame dieren blij!

Hoe werkt de adoptie van een dier uit het asiel?

De TIERSCHUTZLIGA doet er alles aan om de kenmerken van de dieren nauwkeurig vast te leggen, zodat u het dier kunt vinden dat bij u en uw huis past. Bent u geïnteresseerd in een dier, dan kunt u direct via het profiel een aanvraag sturen. Er wordt dan persoonlijk contact met u opgenomen om over de verdere procedure te praten. In de regel vindt er een kennismaking in het dierenasiel plaats, een eerste controle bij u thuis en een uitgebreid gesprek voor de plaatsing.

MEER INFORMATIE