user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu
Wees onderdeel van een kerstwonder en help huisdieren in nood
Het is weer die bijzondere tijd van het jaar – kerstmis komt eraan! Terwijl iedereen druk is met het voorbereiden voor de feestdagen, de kerstlichtjes ophangt, kerstkoekjes bakt en cadeautjes koopt, moeten we ook niet vergeten dat het met kerst ook belangrijk is om aan anderen te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben.
Wees onderdeel van een kerstwonder en help huisdieren in nood

Dankbaar naar onze familie, onze gezondheid en het hebben van een liefdevol en warm thuis. Het is ook een unieke kans om iets te geven aan de mensen die het echt nodig hebben, zoals bijvoorbeeld de vele huisdieren die momenteel in de asielen wonen en wanhopig wachten op een nieuw thuis voor altijd.

BISSELL Pet Foundation® - Opgericht om huisdieren in nood te helpen

BISSELL® is de trotse sponsor van de BISSELL Pet Foundation® (BPF) en ondersteunt de missie om thuisloze huisdieren te helpen. In 2011, toen de kwispelende staarten Cathy Bissell al om de oren vlogen, besloot ze om de BPF op te richten om haar natuurlijke liefde voor dieren verder te verspreiden en zich te richten op hun welzijn.

Het doel van de stichting is om het aantal huisdieren in asielen terug te dringen door middel van adoptie, castratie en het microchippen van dieren. Met de hulp van vele gulle gevers heeft BPF al miljoenen dollars kunnen doneren aan het groeiende partnernetwerk van dierenwelzijnorganisaties en heeft in totaal al meer dan 400 duizend dieren geholpen.

De BPF is continue bezig met Internationale uitbreiding, zo zijn de in Nederland gevestigde  Dierenbescherming, Duits initiatief Tierschutzliga, en de in UK gevestigde dierenorganisatie Wood Green al onderdeel van het partnernetwerk.

Om huisdieren een beetje extra te geven deze kerst, heeft de Dierenbescherming jouw hulp nodig!

De Dierenbescherming organiseert een kerstfeest voor alle huisdieren van de asielen! Om dit mogelijk te maken, hebben ze een initiatief opgezet om mensen enthousiast te maken voor het bijdragen aan een symbolische kerstmaaltijd* voor alle dieren die in de asielen wonen. Je kan dit goede intiatief ondersteunen in twee simpele stappen: Ga naar hun website, selecteer het formaat van de maaltijddonatie voor het huisdier van je keuze, en dat is alles! Jouw donatie, of die nu groot of klein is, kan een groot verschil maken.

Overigens heeft BISSELL ook 1000 kerstmaaltijden gedoneert om dit fantastische doel te ondersteunen. Wil jij ook onderdeel zijn van dit prachtige kerstwonder voor asieldieren? Ga dan nu naar de website van de Dierenbescherming en kies de maaltijd die je wilt doneren in een paar klikken.

Onze dierenvrienden zullen extra kwispelen met hun staarten als jij dit mooie doel ook nog doorverteld aan al je vrienden en familie!

Het enige “nadeel”: dieren kunnen vrij enthousiast worden als ze een feestje vieren, wat ervoor kan zorgen dat het vrij rommelig wordt.. Maar daar hoeven we ons gelukkig niet druk om te maken want BISSELL heeft wat schoonmaakhelden gedoneerd aan de asielen, de 3-in-1 BISSELL CrossWave Pet Pro, zodat ze alles weer schoon kunnen maken in mum van tijd. De vloeren zijn zo weer brandschoon!

We wensen iedereen een feestelijk seizoen met hun dierbaren. Fijne feestdagen!

*Asielen zijn vrij om te kiezen hoe ze de donatie willen inzetten om de asieldieren een extra fijne tijd te bezorgen tijdens de feestdagen.