user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu
Vuil van huisdieren in de auto verwijderen
De meeste huisdieren zijn DOL op autoritjes. De ronkende motor alleen, is al genoeg om ze helemaal enthousiast te krijgen. En dat is geweldig. Huisdieren zijn fantastisch gezelschap voor een roadtrip, een plezierritje of om de kinderen van school te halen.
Vuil van huisdieren in de auto verwijderen

Maar naast chillen op de passagiersstoel en de kop uit het raam steken, kan (en zal je huisdier) ook vuil achterlaten in je auto. Probeer het hoofd koel te houden, al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan!  Hier volgen een aantal ideeën om je auto schoon en fris te houden.

Bereid je voor:

Zorg voor een mandje met spullen, een 'schoonmaakset', voor 'ongelukjes'. (Ook een goed idee als je kinderen hebt!) Doe er wat keukenpapier, poetsdoeken, reinigingsdoekjes, ruitenreiniger, een flesje vlekken- en geurverwijderaar en wat plastic zakjes in. Je kunt deze in je auto bewaren of in je garage om hem snel bij de hand te hebben.

 

Wees consistent:

Kies een plek uit in je auto en zorg ervoor dat hij daar ook altijd gaat zitten!  Dit houdt je hond in toom en hopelijk ook zijn haar en vuil. Ook blijft hij zo veilig en je auto grotendeels schoon. Leg een deken of handdoek neer om je auto te beschermen. Met een deken of handdoek is schoonmaken een koud kunstje. Je hoeft hem alleen maar af en toe in de wasmachine te gooien. 

Houd het fris:

De ramen opendoen werkt misschien even, maar is niet de beste manier om vervelende huisdierluchtjes en vuil voorgoed te verwijderen.  Regelmatig stofzuigen kan helpen om het frisse gevoel te behouden. We raden de draadloze stofzuiger  Pet Hair Eraser of de MultiClean Li-Ion Hand Vac 14.4V  aan – superhandig, makkelijk in gebruik en perfect ontworpen om haar en vuil uit de kleinste ruimtes te verwijderen.  Voor de meer hardnekkige vlekken en geurtjes raden we de draadloze tapijtreiniger SpotClean Pet Pro aan.  

Als je deze tips toepast, kun je zo je eigen autoreinigingsbedrijf beginnen! Laat het haar of vuil van je huisdier je er niet van weerhouden of je puppy (of 5) mee te nemen in de auto. Een paar eenvoudige aanpassingen en een klein beetje voorbereiding kan ervoor zorgen dat je auto schoon blijft, zelfs met huisdieren!