marker
Waar te koop
Mijn winkelwagen
Menu Menu
Hoe maak je een garage schoon als een MultiClean Garage Pro
Je garage kan een van de handigste plekken zijn in je huis. Maar omdat hij zo vaak wordt gebruikt en voor zoveel verschillende redenen kan het schoonhouden van je garage een uitdaging zijn! Een garage kan in een mum van tijd een rommeltje worden. Wij van BISSELL vinden dat elke garage zijn eigen speciale apparaat nodig heeft om het schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te maken. We introduceren je dan ook het MultiClean-assortiment! Deze apparaten zijn speciaal ontwikkeld om rommel in je garage, in de auto en de tuin op te ruimen.
Hoe maak je een garage schoon als een MultiClean Garage Pro

Als iemand vraagt naar het schoonmaken van garages, raden we altijd onze MultiClean GaragePro aan. Je kunt hem makkelijk aan de muur van je garage ophangen, zodat je hem snel kunt pakken als je je garage weer eens grondig wilt schoonmaken. En omdat hij aan de muur hangt, neemt hij geen plek in op de vloer zodat het ook opgeruimder oogt. Je hoeft de stofzuiger ook niet achter je aan te slepen terwijl je bezig bent. Met de 9,75 meter lange slang kun je droog en nat vuil in bijna elke hoek van je garage opzuigen. En als je klaar bent, rol je hem weer op rond de stofzuiger. De MultiClean Garage Pro® is bovendien meer dan een stofzuiger alleen. Hij kan ook worden gebruikt om vuil weg te blazen, wat met name handig is als je bladeren van de vloer of rommel van werkbanken wilt verwijderen.

De MultiClean Garage Pro® wordt geleverd met zeven verschillende hulpstukken die ideaal zijn voor het opruimen van elk soort rommel, op welke plek dan ook. We gebruiken graag het hulpstuk voor het schoonmaken voor grote oppervlakken of die voor multi-oppervlakken voor het verwijderen van nat en droog vuil van de garagevloer. De precisieblazer is ook ideaal voor het verwijderen van vuil in kleine ruimtes in je garage, zoals scheurtjes in het cement of rondom deurgeleiders.

Volop mogelijkheden

De MultiClean Garage Pro® is natuurlijk niet de enige oplossing die we hebben voor mensen die zich afvragen hoe ze een garage kunnen schoonmaken. De MultiClean Wet & Dry Drum is een andere sterke favoriet die goed is uitgerust om je garage schoon te maken. In plaats van aan de muur heeft deze stofzuiger wieltjes en een handvat bovenop, zodat je hem makkelijk kunt dragen of naar je toe of van je af kunt duwen terwijl je de verschillende plekken aan het schoonmaken bent.

MultiClean Wet & Dry Drum ® kan tot 23L aan nat of droog vuil opslaan. En met een krachtige 1500W motor hoef je je geen zorgen te maken dat deze machine geen grote stukken vuil kan opzuigen. Hij heeft ook een blaasfunctie om droge rommel in je garage naar buiten te blazen of op een hoopje.

Tijd voor je auto

Nu je klaar bent in de garage, is het tijd om te kijken naar wat er in je garage staat: je auto! Voor het verwijderen van rommel in je auto hebben we twee geweldige mogelijkheden. Voor het verwijderen van vlekken, geurtjes en het opfrissen van bekleding is de MultiClean Spot & Stain de beste oplossing. Deze draagbare reiniger voor tapijt en bekleding is speciaal ontwikkeld om zand, vuil en rommel te verwijderen van autostoelen en hoezen om ze weer zo goed als nieuw te laten lijken en ruiken.  Als je gemakkelijk met een handzuiger op alle lastige plekjes in je auto wilt komen, ga dan voor de MultiClean Li-Ion Hand Vacuum 14.4V. Deze lichtgewicht handstofzuiger heeft een sterke zuigkracht en langdurige autonomie met speciale hulpstukken om zelfs het meest vastzittende vuil te verwijderen.

Bekijk hier ons volledige assortiment en zie welke MultiClean je het beste kan helpen!