user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

Onze passie voor huisdier
Onze passie voor huisdier
Elke aankoop helpt een dier

BISSELL steunt met trots BISSELL Pet Foundation en diens wereldwijde missie om huisdieren een thuis te geven

Onze passie voor huisdier
Elke aankoop helpt een dier

BISSELL steunt met trots BISSELL Pet Foundation en diens wereldwijde missie om huisdieren een thuis te geven

BISSELL steunt met trots BISSELL Pet Foundation en diens wereldwijde missie om huisdieren een thuis te geven. Met de aankoop van een BISSELL-product help je tevens een dier. We zijn er trots op producten te ontwikkelen die vuil en nare geurtjes van huisdieren verwijderen en tevens dierenleed helpen verdwijnen.

In 2011 kwispelde overal staarten toen Cathy Bissell besloot om in Michigan (VS) de BISSELL Pet Foundation op te richten als gevolg van haar liefde en inzet voor dieren en hun welzijn. Het doel van de stichting is om het aantal dieren in asiels en zwerfdieren te verminderen en voor elk huisdier een liefdevol thuis te vinden. Dankzij de royale steun van onze achterban heeft BPF miljoenen dollars gedoneerd aan ons groeiende netwerk van dierenwelzijnsorganisaties en het leven van ontelbare dieren in alle 50 Amerikaanse staten en evenals Canada verbeterd. Vanaf 2020 zet BPF haar positieve invloed op het dierenwelzijn ook over de grens voort in samenwerking met betrouwbare dierenorganisaties in verschillende Europese landen.

LEES VERDER

Iedereen moet één keer in zijn leven de liefde van een asieldier gevoeld hebben. Het verandert je leven!
- Cathy Bissell
Iedereen moet één keer in zijn leven de liefde van een asieldier gevoeld hebben. Het verandert je leven!

ONZE PARTNERS

Hulp aan dieren in steeds meer landen

BISSELL Pet Foundation werkt samen met Amerikaanse dierenasiels en dierenwelzijnsorganisaties om het aantal huisdieren in asiels en op straat te verminderen. Sinds kort werken we ook samen met betrouwbare dierenwelzijnsorganisaties in Europa. Lees meer over de eerste samenwerkingsprojecten in Nederland en Duitsland die levens redden.

Tierschutzliga

Stiftung Tier und Natur

In Duitsland werken we samen met TIERSCHUTZLIGA dat 11 asiels heeft door heel Duitsland. Zij zijn gespecialiseerd in het vinden van een nieuw baasje voor allerlei soorten huisdieren door middel van adoptie. We dragen bovendien bij aan een nieuwe recreatieplek in het asiel in Wardenburg. BISSELL Pet Foundation onderzoekt momenteel ook andere mogelijkheden om zwerfdieren in Duitse asiels te helpen en zo een nog groter verschil te maken.

LEES MEER

Dierenbescherming

BISSELL Pet Foundation draagt door middel van sterilisatiecampagnes bij aan de inperking van het aantal zwerfkatten in Nederland.

LEES MEER

ONZE RESULTATEN

Al duizenden dieren gered

BISSELL Pet Foundation steunt projecten en initiatieven die zich richten op het terugdringen van het aantal huisdieren zonder baasje, in de VS maar nu ook in Europa. Door middel van adoptie, sterilisatie, microchips en noodhulp heeft de stichting inmiddels 280.000 levens verbeterd.

PRODUCT VOOR HUISDIEREIGENAREN

Onze harige vrienden laten nu eenmaal vuil achter, maar dat is niet erg.

Dat weten wij als dierenliefhebbers als geen ander. Daarom ontwikken wij bij BISSELL innovatieve Pet-producten met één doel in gedachte: snel en eenvoudig opruimen van de viezigheid die onze viervoeters achterlaten. BISSELL is de nummer 1 keuze van huisdiereigenaren in de VS**.

ASSORTIMENT BEKIJKEN

ONZE HUISDIER-PRODUCTEN BEKIJKEN