Waar bent u naar op zoek?
Levertijd 3-5 werkdagen
Levertijd 3-5 werkdagen
140 jaar ervaring
140 jaar ervaring
Tot wel 5 jaar garantie*
Tot wel 5 jaar garantie*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis verzending vanaf € 50,-

Onze passie voor huisdieren

Elke aankoop helpt een dier

BISSELL steunt met trots BISSELL Pet Foundation en diens wereldwijde missie om dieren een thuis te geven

BISSELL steunt met trots BISSELL Pet Foundation en diens wereldwijde missie om dieren een thuis te geven. Met de aankoop van een BISSELL-product help je tevens een dier. We zijn er trots op producten te ontwikkelen die vuil en nare geurtjes van dieren verwijderen en tevens dierenleed helpen verdwijnen.

In 2011 begonnen dierenstaarten te kwispelen toen Cathy Bissell besloot om in Michigan (VS) de BISSELL Pet Foundation op te richten als gevolg van haar liefde en inzet voor dieren en hun welzijn. Het doel van de stichting is om het aantal dieren in asiels en zwerfdieren te verminderen en voor elk dier een liefdevol thuis te vinden. Dankzij de royale steun van onze achterban heeft BPF miljoenen dollars gedoneerd aan ons groeiende netwerk van dierenwelzijnsorganisaties en het leven van ontelbare dieren in alle 50 Amerikaanse staten evenals Canada verbeterd. Vanaf 2020 zet BPF haar positieve invloed op het dierenwelzijn ook over de grens voort in samenwerking met betrouwbare dierenorganisaties in verschillende Europese landen.

Lees verder
Iedereen moet één keer in zijn leven de liefde van een asieldier hebben ervaren. Het verandert je leven! - Cathy Bissell

ONZE PARTNERS

Hulp aan dieren in steeds meer landen

BISSELL Pet Foundation werkt samen met Amerikaanse dierenasiels en dierenwelzijnsorganisaties om het aantal dieren in asiels en op straat te verminderen. Sinds kort werken we ook samen met betrouwbare dierenwelzijnsorganisaties in Europa. Lees meer over de eerste samenwerkingsprojecten in Nederland en Duitsland die levens redden.

ONZE RESULTATEN

Al duizenden dieren gered

BISSELL Pet Foundation steunt projecten en initiatieven die zich richten op het terugdringen van het aantal huisdieren zonder baasje, in de VS maar nu ook in Europa. Door middel van adoptie, sterilisatie, microchips en noodhulp heeft de stichting inmiddels 280.000 levens verbeterd.

PRODUCT VOOR HUISDIEREIGENAREN

Onze harige vrienden laten nu eenmaal vuil achter, maar dat is niet erg.

Dat weten wij als dierenliefhebbers als geen ander. Daarom ontwikken wij bij BISSELL innovatieve Pet-producten met één doel in gedachte: snel en eenvoudig opruimen van de viezigheid die onze viervoeters achterlaten. BISSELL is de nummer 1 keuze van huisdiereigenaren in de VS**.

ASSORTIMENT BEKIJKEN

* Dankzij de verkoop van BISSELL-producten wereldwijd, heeft BISSELL sinds 2011 meer dan $10 miljoen dollar gedoneerd aan BISSELL Pet Foundation. BISSELL Pet Foundation werkt over de hele wereld samen met goede doelen en stichtingen om dieren een thuis te geven. Met jouw aankoop kunnen dieren gered worden.

** Bron: *De NPD Group/Checkout Analytics, Omni-Channel, 12ME May 2020 verkoop onder Amerikaanse kopers van stofzuigers die tenminste 4 keer in die periode dierbenodigdheden hebben gekocht.