user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

BISSELL Pet Foundation en de Dierenbescherming
BISSELL Pet Foundation en de Dierenbescherming
BPF werkt samen met de Dierenbescherming
BISSELL Pet Foundation en de Dierenbescherming
BPF werkt samen met de Dierenbescherming

Hulp aan huisdieren zonder baasje in heel Nederland

Na ons besluit om BISSELL Pet Foundation uit te breiden naar Duitsland en Nederland, zagen we in de Dierenbescherming al snel de perfecte partner om mee samen te werken om huisdieren op te vangen, sterilisaties uit te voeren en het implanteren van microchips in Nederland te stimuleren.

DIERENBESCHERMING

De Dierenbescherming zet zich dag en nacht in om dieren in nood te helpen. De bescherming van dieren in Nederland vindt plaats middels opvang in nood, het behoud van de huidige welzijnsnorm voor dieren en voorlichting aan de samenleving. Dankzij de hulp van duizenden vrijwilligers en betaalde inspecteurs streeft de Dierenbescherming naar het verbeteren van dierenwelzijn, het voorkomen van gevaarlijke situaties en een algemene verbetering voor mens en dier. Er zijn verschillende projecten die hieraan een steentje bijdragen, zoals dierenbuddy's, helpdeskmedewerkers, hondenuitlaatservice, inspecteurs en zelfs directe lobby bij de Nederlandse overheid om verandering tot stand te brengen en het dierenleed in de veehouderij en tijdens het testen op dieren te beperken.

De Dierenbescherming is een 100 procent non-profit stichting en is afhankelijk van donaties.

MEER INFORMATIE

ONZE PROJECTEN

In 2020 heeft BISSELL Pet Foundation de Dierenbescherming een gulle gift geschonken en daarmee te helpen om hun sterilisatiecampagnes voor zwerfkatten voort te zetten en zo overpopulatie te voorkomen. Dankzij het project genaamd 'trap, neuter and return' (vangen, steriliseren, terugzetten) kan de Dierenbescherming zwerfkatten in probleemgebieden in Nederland vangen, steriliseren, genoeg tijd geven om te herstellen en weer terugzetten. Dit zorgt ervoor dat het aantal zwerfkatten niet toeneemt.

DE GROTE SCHOONMAAK

Als expert in het onderhoud van vloeren, stuurde BISSELL zijn medewerkers een dag lang op pad met speciale BISSELL-apparatuur om het dierenbeschermingscentrum Amersfoort weer spik en span te krijgen voor zowel de dieren als de medewerkers. Ook gaven we het personeel apparatuur cadeau om ze te helpen bij het continu schoon houden van de opvang.

WELKOM BIJ DE DIERENBESCHERMING

WELKOM BIJ DE DIERENBESCHERMING