user
Aanmelden
Mijn winkelwagen
Menu

BISSELL steunt met trots de BISSELL Pet Foundation en hun wereldwijde missie om dakloze huisdieren te redden. Wanneer u een BISSEL-product koopt, helpt u ook huisdieren te redden. We zijn er trots op dat we producten maken die vuil en geurtjes verwijderen, maar ook lief zijn voor dakloze dieren.

BISSELL® werd in 1876 opgericht en is nog steeds een Amerikaans familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van schoonmaakoplossingen voor vloeren. BISSELL is de marktleider voor vloerreinigingsapparatuur in de VS. Al meer dan 146 jaar bieden we weldoordachte, multifunctionele oplossingen voor elke uitdaging en elk type vloer. Zo zorgen we ervoor dat vloerreiniging een eenvoudig en grondig proces is. Vier generaties later is er nog steeds diezelfde passie en stelt BISSELL nieuwe normen met een verscheidenheid aan innovatieve vloerverzorgingsoplossingen, zoals multifunctionele reinigers, stofzuigers, tapijtvegers, tapijtreinigers en reinigers voor harde vloeren. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan schoonmaakproducten.

WERELDWIJD DE NUMMER 1* IN HUISHOUDELIJKE STOFZUIGERS VOOR NATTE REINIGING

* Bron: gebaseerd op het verkoopvolume in de detailhandel voor 2020 (exclusief verkoop door derden) in de VS, EU15 en wereldwijd uitgevoerd onderzoek door Euromonitor International (Shanghai) Co., Ltd. in mei 2021. Huishoudelijke 'nat- en droog'-reinigers worden gedefinieerd als huishoudelijke stofzuigers die bij het reinigen schoon water (of reinigingsoplossing) op de vloer spuiten en het vuile water vervolgens opzuigen.

** Kan variëren afhankelijk van stand en gebruik.