MultiClean Spot & Stain

Draagbare power

Een veilige en effectieve draagbare stoomreiniger

1  /  9

MultiClean Spot & Stain

Verwijdert spetters en vlekken in uw auto en huis

Met de BISSELL MultiClean Spot & Stain is het een koud kunstje om een onverwachte knoeiboel in uw auto en huis te reinigen. De MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken eenvoudig met behulp van water, de 2 speciaal samengestelde BISSELL-vloeistoffen, en 4 speciale reinigingstools met grote zuigkracht. Hij heeft een extra lange en flexibele slang (2,20 meter) met een groot reinigingsbereik waarmee u tot in alle hoeken en gaten van uw huis en auto komt, en hij beschikt over twee afneembare watertanks die eenvoudig gevuld en geleegd kunnen worden voor het vergemakkelijken van het reinigingsproces. Dankzij de lichtgewicht en draagbare MultiClean Spot & Stain beschikt u eindelijk over de mogelijkheid om vlekken al bij de eerste reiniging snel en volledig te verwijderen.

Verwijdert spetters en vlekken in uw auto en huis

De BISSELL MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken in en rond het huis - gebruik het voor auto-interieurs, karpetten en zachte oppervlakken zoals banken, sofa's, matrassen en nog veel meer.

Verwijder spetters en vlekken met water, de 2 speciaal samengestelde BISSELL-vloeistoffen, en een set van 4 handreinigingstools met grote zuigkracht.

Hij heeft een extra lange en flexibele slang (2,20 meter) met een groot reinigingsbereik waarmee u tot in alle hoeken en gaten van uw huis en auto komt. Dankzij het 5 meter lange snoer kunt u uw auto en alle andere oppervlak reinigen zonder de stekker steeds steeds in een ander stopcontact te hoeven steken.

Hij bevat 4 speciale tools om ongewone reinigingstaken uit te kunnen voeren bij randen, in hoeken, en op alle andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Hij heeft verwijderbare watertanks die eenvoudig gevuld en geleegd kunnen worden. Het systeem met twee tanks maakt het mogelijk om met schoon water te reinigen terwijl vuil en viezigheid in de andere tank worden verzameld.

Meer

Algemene specificaties

Schoonmaakoppervlakte Meubelstoffen, Auto interieur
Color Zwart
Wattage/vermogen 275 - 330 W

Technische specificaties

Inhoud zuiver water tank (l) 1.1 L
Snoerlengte 5.0 m
Vervuildwatertankcapiciteit 1.4 L
Slanglengte XL - 2.20m
Warmtereiniging Ja - HeatWave Technology
Inhoud van de doos Apparaat, 4 hulpstukken, monsterflessen, gebruikersgids
Geluidsniveau 74.04 dB(A)
PowerJet-Technologie Ja - door draagbaar hulpstuk
Opzetstukken Klein borstelhulpstuk - 8cm, Groot borstelhulpstuk - 15cm, XL Schuifhulpstuk voor spleten, Hulpstuk voor diep bereik, 3-in-1 hulpstuk voor bekleding, Krachtige Turboborstel, Vlekkenvanger
Gewicht 3.86 kg
Afneembaar waterreservoir Ja
Over BISSELL

BISSELL is een familiebedrijf dat inmiddels vijf generaties lang marktleider is in de zorg voor uw huis. Door de tijd hebben we een diepgaand begrip ontwikkeld met betrekking tot het leven en de schoonmaakbehoeften van de consumenten. We scherpen dat fundamentele inzicht aan door huisomgevingen en schoonmaakgewoonten voortdurend te onderzoeken.

Lees meer