SpotClean

Draagbare power

Een veilige en effectieve draagbare stoomreiniger

1  /  5

SpotClean

Snel en gemakkelijk vlekken verwijderen

Altijd voorbereid op onverwachte vlekken met DE BISSELL SpotClean. Permanent verwijderen van vuile plekken en vieze vlekken, waar je ze ook vindt, met gebruik van water, BISSELL reinigingsmiddel, compacte draagbare hulpstukken en optimale zuigkracht.

Snel en gemakkelijk vlekken verwijderen

Eerste hulp vlekken verwijderaar; werkt snel en effectief vlekken, plekken en andere zaken op stof en tapijt weg.

Permanent vieze plekken en vuile vlekken verwijderen met behulp van de BISSELL Oxygen Boost Formula.

Heatwave technologie – zorgt ervoor dat de watertemperatuur altijd meest efficiënt is.

De compacte vormgeving zorgt voor gemakkelijk gebruik en opbergen.

Met afneembare waterreservoirs voor eenvoudig vullen en gemakkelijk legen.

Lees Meer

Algemene specificaties

Schoonmaakoppervlakte Tapijt, Meubelstoffen, Trappen, Auto's, Vlekverwijdering voor tapijt
Kleur Wit & Rood
Wattage/vermogen 330 W

Technische specificaties

Inhoud zuiver water tank (l) 1.1 L
Snoerlengte 5.0 m
Vervuildwatertankcapiciteit 1.4 L
Slanglengte 1.3 m
Inhoud van de doos SpotClean, testafmeting formules, gebruiksaanwijzing
Geluidsniveau 74 dB(A)
Opzetstukken klaar voor gebruik/inbegrepen Ja
Opzetstukken 8 cm borstel voor hardnekkige vlekken
Gewicht 3.86 kg
Afneembaar waterreservoir Ja

Bekijk onze video

You have no products to compare.

FAQ

Klik het handvat aan de achterkant van de machine aan de CLEAN tank zijde. De flexibele slang wikkelt rond de machine en wordt door de beugel op zijn plaats gehouden.

Alles wat u nodig heeft is een platte schroevendraaier! Er is een palletje in de buis die het doorzichtige deksel vasthoudt. Om deze los te maken, steek de schroevendraaier schuin omhoog in de buis en trek de doorzichtige afdekking weg. Zie foto:

 

spotclean

"

Controleer of de tank lekt. De zwarte, ronde klep op de bodem moet vrij kunnen bewegen wanneer u deze met uw vinger ingedrukt houdt. Als de klep vast zit of ingedrukt is waardoor vloeistof lekt, probeer dan door middel van indrukken de klep terug te laten komen. Let op dat er geen scheuren of gaten in de tank zitten. Het vervangen van de tank zal in beide gevallen de oplossing zijn.

"

Zorg ervoor dat de vuilwatertank niet vol is. U kunt de tank legen op 2 verschillende manieren: met de ronde dop op de bodem of door de zwarte rubberen stop aan de bovenzijde. Als deze los zit of eraf is, dan is er geen zuigkracht. Controleer of er zuigkracht is.

 

spotclean

 

2. Verwijder de vuilwatertank. Probeer de zuigkracht te controleren door uw hand over de opening van de tank te plaatsen.

 

spotclean filter

 

Als er geen zuigkracht is, neem contact op met BISSELL.

 

Als er wel zuigkracht is: Trek de zwarte dop van de bodem van de tank die u hebt verwijderd. Controleer of deze is verzegeld, ontbreekt of verkeerd op de opvangtank is geïnstalleerd; zorg ervoor dat de pakking opent door het platte uiteinde in te knijpen en het vervolgens opnieuw te installeren. De hoge kant van de afdichting moet in de ronde opening worden gestoken (zie foto's hieronder).

 

spotclean filter

 

Vervang de vuilwatertank en pak de slang. Controleer de zuigkracht door met het uiteinde van de slang, zonder accessoire, water uit de gootsteen of een kopje te zuigen.

 • Als er geen zuigkracht aan het einde van de slang is:
  -Controleer de slang op vuil door de slang boven de unit te houden om het water in de opvangtank te laten lopen. Als dit niet gebeurt, neem contact op met BISSELL. Als er afzuiging bij het einde van de slang is:
  -Controleer de bekleding van de opzet stuk op scheuren. Indien nodig vervangen.
  -Reinig de spuittip van het opzetstuk met een borstel en/of paperclip.

4. De SpotClean is ontworpen met een bescherming tegen oververhitting door middel van een interne Thermal Protector, die het apparaat uitschakelt wanneer deze oververhit raakt. Wanneer de Thermal Protector is geactiveerd, zal de motor stoppen. Als dit gebeurt, zet het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact. Controleer de slang en het opzet stuk op eventuele verstoppingen en verwijder vuil indien nodig. Controleer de vuilwatertank op vuil in en rond het kunststof middenstuk. Wacht dertig (30) minuten en de thermische beveiliging wordt automatisch gereset, zodat u weer kunt reinigen.

5. Als geen van deze oplossing uw probleem verhelpt, neem contact op met BISSELL.

"

1. Controleer het snoer op beschadigingen. In geval van beschadiging het apparaat niet meer gebruiken en het snoer laten vervangen.

2. Probeer een ander stopcontact, en - als er nog steeds geen stroom is - controleer de stroomonderbreker.

3. Uw SpotClean heeft een interne thermische beveiliging ter bescherming tegen oververhitting. Als de thermische beveiliging is geactiveerd, stopt de motor. Als dit gebeurt, neemt u de volgende stappen:

  Zet de stofzuiger uit (O) en haal de stekker uit het stopcontact, 
 • Controleer het uiteinde van de slang en de hardnekkige vlekkenreiniger op verstoppingen en verwijder vuil indien nodig,  
 • Controleer de vuilwatertank op vuil en reinig indien nodig.

Laat de motor, met de stekker uit het stopcontact, ongeveer 30 minuten afkoelen. De thermische beveiliging wordt automatisch herstart en dan kunt u de SpotClean weer gebruiken. Als de thermische beveiliging geactiveerd blijft nadat u de bovenstaande stappen heeft genomen, neem dan contact op met BISSELL.

"

)1. Controleer waar de lekkage vandaan komt. Als uw machine lekt uit de bodem van de tank, zie de voorgaande vraag over het lekken van de schoonwatertank.

2. Zorg ervoor dat de in de vuilwatertank goed op zijn plaats is. De pijl op de grijze afscheider moet in overeenstemming zijn met het slot pictogram op de vuilwatertank. Als deze niet is vergrendeld, zal de vuilwatertank lekken of het lekt uit de onderkant van de machine. Zie foto:

 

spotclean

 

Verwijder de schoonwatertank en vul deze met water om te zien of deze vrij lekt (los van de machine).

 
 • Zo ja, dan verwijzen wij u naar de voorgaande vraag over de lekkende watertank voor verdere hulp.
 • Zo niet, als de watertank niet lekt probeer de volgende stappen :
  -4. Verwijder de opvangtank en constateer of er water zit in de opvangruimte. Als er water in de opvangruimte is, kijk of de zwarte dop niet ontbreekt in de opvangtank of verkeerd is geplaatst (de hoge zijde van de pakking moet in de opening aan de afgeronde buitenzijde van de tank passen). Zorg ervoor dat de pakking is geopend door het uitnemen en inknijpen het rubberen mondstuk, waardoor het op het uiteinde opent. Zie fotos hieronder:

spotclean

 

spotclean

 

Controleer of de vlotter in de vuilwatertank goed werkt. Leeg de vuilwatertank en schudt deze diverse keren om. De vlotter moet gemakkelijk heen en weer schuiven. Wanneer de vlotter vastzit in de open positie, kan er water in de behuizing van de machine lopen. Het kan nodig zijn om de vlotter te vervangen.

Als er geen water in de opvangruimte zit, neem contact op met BISSELL.

Echter, als het lek daadwerkelijk afkomstig is van de onderkant van de machine (en stap 2 is niet het probleem), neem dan contact op BISSELL.

1. Zorg ervoor dat de zwarte dop helemaal op zijn plaats zit. Als deze niet helemaal in de vuilwatertank is geduwd, dan leidt dat tot lekkage. De pakking kan er slechts op één manier in.

2. Zorg ervoor dat er geen vuil vastzit in de "groeven" van de rubberen pakking. Als er vuil in de groeven zit, zal de pakking niet helemaal correct in de opvangtank passen en gaan lekken. (zie afbeelding hieronder:)

 

spotclean

 

3. Zorg ervoor dat de afscheiding in de opvangtank goed op zijn plaats is. De pijl op het scheidingsonderdeel moet in overeenstemming zijn met de pictogram op de opvangtank. Als deze niet op de juiste plaats zit, gaat de opvangtank lekken of lekt de bodem van de machine. Zie foto hieronder:

 

spotclean

1. Na het vullen van uw schoonwatertank met water en formule, sluit u de zwarte dop en plaatst de tank op uw SpotClean. De SpotClean watertank heeft voetjes aan de onderzijde om deze correct te plaatsen. Druk stevig aan om de tank vast te zetten en controleer op eventuele ruimtes tussen de tank en de bodem van de machine.

spotclean tool

Controleer of het spuitstuk water sproeit zonder mondstuk op de slang.

spotclean filter

Als het spuitstuk niet sproeit, probeer de spuitmond te reinigen met een opengevouwen paperclip.

spotclean

3) Zorg ervoor dat de schoonwatertank gevuld is met water. Duw het kleine zwarte ventiel op de bodem van de tank in, boven de gootsteen, om te zien of er water doorheen komt. a- Als er geen water door de klep komt, moet de tank worden vervangen. b- Als er water door de klep komt, kan de machine haar zuigkracht hebben verloren. Til de watertank op, terwijl u het spuitstuk indrukt.

4. Als het spuitstuk sproeit zonder mondstuk dan moet het mondstuk gereinigd worden. U kunt het mondstuk reinigen met een borstel of een paperclip. Controleer het mondstuk ook op

Was dit de oplossing?

Zo niet, zuig meerdere tanks vol met warm schoon water in de opvangtank. Dit zal vuil verwijderen uit de flexibele slang in de schoonwatertank. Zodra dit is gedaan, probeer opnieuw te sproeien.

5.Als sproeien nog steeds niet mogelijk is, neem contact op met BISSELL.

Heatwave Technology® zorgt voor een constante warmtebron om de temperatuur van het water gedurende het reinigingsproces te handhaven.

Gebruik geen kokend water of water uit de magnetron. De maximum watertemperatuur voor het vullen van de watertank is 60 graden Celcius.

Over BISSELL

BISSELL is een familiebedrijf dat inmiddels vijf generaties lang marktleider is in de zorg voor uw huis. Door de tijd hebben we een diepgaand begrip ontwikkeld met betrekking tot het leven en de schoonmaakbehoeften van de consumenten. We scherpen dat fundamentele inzicht aan door huisomgevingen en schoonmaakgewoonten voortdurend te onderzoeken.

Lees meer

Search stores

 • Boxxer
  Dr. Huber Noodtstraat 71
  7001 DV Doetinchem
  Nederland
 • Boxxer
  Europark 20
  7102 AM Winterswijk
  Nederland
 • De Stofzuiger Centrale
  Groest 17-A
  1211 CX Hilversum
  Nederland
 • ElectroWorld
  Nassaustraat 9-11
  3601 BA Maarssen
  Nederland
 • ElectroWorld
  Zuiderschans 3B
  9101 PZ Dokkum
  Nederland
 • ElectroWorld
  Lindelaan 50
  5268 CD Helvoirt
  Nederland
 • EP
  Hoofdstraat 119
  8162 AD Epe
  Nederland
 • EP
  Gasthuisstraat 52
  7731 DA Ommen
  Nederland
 • EP
  Breelaan 29
  1861 GC Bergen
  Nederland
 • EP
  Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b
  1625 NV Hoorn
  Nederland
 • EP
  Makado Centrum 66-67
  1741 JA Schagen
  Nederland
 • EP
  De Middend 224
  1611 KM Bovenkarspel
  Nederland
 • EP
  Julianaweg 61
  1131 DA Volendam
  Nederland
 • EP
  Raadhuisplein 5
  1693 EA Wervershoof
  Nederland
 • EP
  Hoofdstraat 90
  7941 AL Meppel
  Nederland
 • EP
  Wannerplein 2
  6413 ET Heeren
  Nederland
 • EP
  Van Beekstraat 7
  5282 RV Boxtel
  Nederland
 • EP
  Oirschotseweg 25
  5684 NE Best
  Nederland
 • EP
  Floreffestraat 11
  5711 AA Someren
  Nederland
 • EP
  Schaarbroekerweg 28
  6042 EJ Roermond
  Nederland
 • EP
  Markt 151
  5981 AA Panningen
  Nederland
 • EP
  Engerstraat 2
  5931 El Tegelen
  Nederland
 • EP
  Zuiderpoort 68
  6101 KA Echt
  Nederland
 • EP
  Dorpstraat 82
  6093 ED Heythuysen
  Nederland
 • EP
  Hoofdstraat 25
  5961 EX Horst
  Nederland
 • Euronics
  Bronkhorsterweg 4
  7221 AC Steenderen
  Nederland
 • Euronics
  Hoofdstraat 44
  6431 LC Hoensbroek
  Nederland
 • Euronics
  Feiko Clockstraat 107
  9665 BG Oude Pekela
  Nederland
 • Euronics
  Thomsonplein 15
  2565 KT Den Haag
  Nederland
 • Euronics
  Graaf Florislaan 30
  8312 AX Creil
  Nederland
 • Euronics
  Burg. Cortenstraat 23
  6226 GP Maastricht
  Nederland
 • Euronics
  Dorpsstraat 18
  2211 GC Noordwijkerhout
  Nederland
 • Euronics
  Rua Comendador Francisco Lima Amorim 130
  4495-137 Amorim
  Portugal
 • Euronics
  R. da Estrada Nova 122
  4495-117 Amorim
  Portugal
 • Euronics
  Avenida da Estação de Nine 1278
  4775-251 Viatodos
  Portugal
 • Euronics
  Quinta da Carreira lote 9 e 10
  4710-154 Frossos
  Portugal
 • Euronics
  Pólo Negócios de Braga - Av. D. João II 394
  4715-275 Braga
  Portugal
 • Euronics
  Av. Valentim Ribeiro 23
  4740-208 Esposende
  Portugal
 • Euronics
  Largo das Almas 29-35
  4900-490 Viana do Castelo
  Portugal
 • Euronics
  Rua da República 163
  3080-036 Figueira da Foz
  Portugal
 • Euronics
  Rua Pedro Hispano 1275
  4250-368 Carvalhido
  Portugal
 • Euronics
  Rua Salvador Brandão 1367
  4405-702 Gulpilhares
  Portugal
 • Euronics
  Rua Dr. Bernardino António Gomes 9
  4940-521 Paredes de Coura
  Portugal
 • Euronics
  Estrada Nacional 158
  4900-490 Valença
  Portugal
 • Euronics
  Rua Dr. Roque da Silveira 139
  5000-630 Vila Real
  Portugal
 • Expert
  Ootmarsumsestraat 157
  7603 AB Almelo
  Nederland
 • Expert
  Kerkstraat 10
  2651 CE Berkel en Rodenrijs
  Nederland
 • Expert
  Wilhelminastraat 19
  9301 AJ Roden
  Nederland
 • Expert
  Kerkstraat 11
  5961 GC Horst
  Nederland
 • Expert
  Van Oldenbarneveltplein 62 65
  3317 ES Dordrecht
  Nederland
 • Expert
  Stationsstraat 29
  3371 AX Hardinxveld-Gissendam
  Nederland
 • Expert
  Donkerstraat 20
  3841 CC Harderwijk
  Nederland
 • Expert
  Emmerikseweg 46
  7223 DG Baak
  Nederland
 • Expert
  Van Echtenstraat 1
  7891 LM Klazienaveen
  Nederland
 • Expert
  Sint Lambertusstraat 10
  6031 EC Nederweert
  Nederland
 • Expert
  Stationslaan 8
  8071 CM Nunspeet
  Nederland
 • Expert
  De Loper 27
  3136 CM Vlaardingen
  Nederland
 • Expert
  Grotestraat 17
  7651 CG Tubbergen
  Nederland
 • Expert
  Duistervoordseweg 11
  7391 CA Twello
  Nederland
 • Expert
  Hogelandsterstraat 1
  9981 GA Uithuizen
  Nederland
 • Expert
  Meidoornpassage 8
  8091 KS Wezep
  Nederland
 • Expert
  Touwslagersbaan 32
  6602 AL Wijchen
  Nederland
 • Expert
  v.d.Capellenstraat 145
  8014 VW Zwolle
  Nederland
 • Expert
  Nieuwstad 45
  7201 NL Zutphen
  Nederland
 • Expert
  Voorstraat 2
  7471 BZ Goor
  Nederland
 • Expert
  Kerkplein 96
  6641 BH Beuningen
  Nederland
 • Expert
  Nieuwe Ebbingestraat 28
  9712 NL Groningen
  Nederland
 • Feikens
  Langestraat 16
  9671 PG Winschoten
  Nederland
 • Fireplace
  Laan van Everswaard 57-59
  4617 LH Bergen op Zoom
  Nederland
 • Fixxar
  Nieuwstraat 2
  8102 EJ Raalte
  Nederland
 • Fixxar
  Spoorstraat 7
  7101 GP Winterswijk
  Nederland
 • Fixxar
  Laarstraat 61
  7201 CB Zutphen
  Nederland
 • Kijkshop
  Stationsstraat 35
  1315 KE Almere
  Nederland
 • Kijkshop
  Hellestraat (westsingel) 9
  3811 LK Amersfoort
  Nederland
 • Kijkshop
  van Weezelstraat 26 26
  1063 KL Amsterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Buikslotermeerplein 158
  1025 EZ Amsterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Bijlmerplein 210
  1102 DD Amsterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Da Costakade 106
  1053 WP Amsterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Marie Hanenbergstraat 15
  1068 GT Amsterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Hoofdstraat 142
  7311 BB Apeldoorn
  Nederland
 • Kijkshop
  Hanzestraat 40
  6826 MN Arnhem
  Nederland
 • Kijkshop
  Kronenburgpassage 12
  6831 EP Arnhem
  Nederland
 • Kijkshop
  Koningstraat 18
  6811 DG Arnhem
  Nederland
 • Kijkshop
  Nieuwe Huizen 10
  9401 JT Assen
  Nederland
 • Kijkshop
  Wethouder Sangerstraat 131
  6191 NA Beek
  Nederland
 • Kijkshop
  Van de Rijtstraat 6
  4611 PR Bergen op Zoom
  Nederland
 • Kijkshop
  Breestraat 45
  1941 EE Beverwijk
  Nederland
 • Kijkshop
  Keizerstraat 1
  4811 HL Breda
  Nederland
 • Kijkshop
  Koperwiek 77
  2903 AD Capelle a/d Ijsel
  Nederland
 • Kijkshop
  Helftheuvelpassage 62
  5224 AR Den Bosch
  Nederland
 • Kijkshop
  Achter de Tolbrug 7
  5211 SM Den Bosch
  Nederland
 • Kijkshop
  Grote Markt 16
  2511 BG Den Haag
  Nederland
 • Kijkshop
  Theresiastraat 135
  2593 BM Den Haag
  Nederland
 • Kijkshop
  Calforniestraat 21
  1781 GN Den Helder
  Nederland
 • Kijkshop
  Op de Keizer 32
  7411 AT Deventer
  Nederland
 • Kijkshop
  Dr. Huber Noodtstraat 2D
  7001 DW Doetinchem
  Nederland
 • Kijkshop
  Woenselse Markt 19
  5612 CR Eindhoven
  Nederland
 • Kijkshop
  Lange Nering 91
  8302 EZ Emmeloord
  Nederland
 • Kijkshop
  Van Heekplein 68
  7511 HN Enschede
  Nederland
 • Kijkshop
  Ganzepoortstraat 24
  4461 JZ Goes
  Nederland
 • Kijkshop
  Conventstraat 154
  2801 EZ Gouda
  Nederland
 • Kijkshop
  Westerkade 11-12
  9718 AR Groningen
  Nederland
 • Kijkshop
  Rivieradreef 30
  2037 AH Haarlem
  Nederland
 • Kijkshop
  Lindegracht 17
  8841 GJ Heerenveen
  Nederland
 • Kijkshop
  Middenwaard 48A
  1703 SH Heerhugowaard
  Nederland
 • Kijkshop
  Geleenstraat 64
  6411 HT Heerlen
  Nederland
 • Kijkshop
  Struytse Hoeck 57
  3224 HA Hellevoetsluis
  Nederland
 • Kijkshop
  Smalle Haven 3
  5701 PT Helmond
  Nederland
 • Kijkshop
  Marktplein 25
  2132 DA Hoofddorp
  Nederland
 • Kijkshop
  Hoofdstraat 146
  7901 JW Hoogeveen
  Nederland
 • Kijkshop
  Nieuwe Noord 62
  1621 EP Hoorn
  Nederland
 • Kijkshop
  Achterbaan 6
  1271 TZ Huizen
  Nederland
 • Kijkshop
  Zaailand 100
  8911 BN Leeuwarden
  Nederland
 • Kijkshop
  Botermarkt 6
  2311 EM Leiden
  Nederland
 • Kijkshop
  Eglantierhof 1
  2262 AS Leidschendam
  Nederland
 • Kijkshop
  Kroonpassage 3
  8232 VP Lelystad
  Nederland
 • Kijkshop
  Elektraweg 2A
  3144 CB Maassluis
  Nederland
 • Kijkshop
  Franciscus Romanusweg 2
  6211 AE Maastricht
  Nederland
 • Kijkshop
  Brusselse Poort 50
  6216 CG Maastricht
  Nederland
 • Kijkshop
  Lange Viele 42-50
  4331 LV Middelburg
  Nederland
 • Kijkshop
  Bisschop Hamerstraat 16
  6511 NB Nijmegen
  Nederland
 • Kijkshop
  Zwanenveld 90-43A
  6538 SE Nijmegen
  Nederland
 • Kijkshop
  Nieuwe Bouwlingstraat 2A
  4901 KJ Oosterhout
  Nederland
 • Kijkshop
  Burgwal 21-23
  5341 CP Oss
  Nederland
 • Kijkshop
  Prinses Beatrixlaan 931-933
  2284 BK Rijswijk
  Nederland
 • Kijkshop
  Kruisherenstraat 3
  6041 HK Roermond
  Nederland
 • Kijkshop
  Dr. Braberstraat 23
  4701 AT Roosendaal
  Nederland
 • Kijkshop
  Botersloothof 7
  3011 HK Rotterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Beyerlandselaan 72
  3074 EM Rotterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Bergsingel 295
  3037 GW Rotterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Watermanweg 11
  3067 GA Rotterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Sallandweg - Lift 2
  3083 BC Rotterdam
  Nederland
 • Kijkshop
  Nieuwe passage 14
  3111 EG Schiedam 14
  3111 EG Schiedam
  Nederland
 • Kijkshop
  Galigastraat 4
  8601 CP Sneek 4
  8601 CP Sneek
  Nederland
 • Kijkshop
  Nieuwstraat 157-15
  3201 EE Spijkenisse 157-15
  3201 EE Spijkenisse
  Nederland
 • Kijkshop
  Oude Markt 1T
  9501 VK Stadskanaal 1T
  9501 VK Stadskanaal
  Nederland
 • Kijkshop
  Alvarezlaan 36
  4536 BD Terneuzen 36
  7536 BD Terneuzen
  Nederland
 • Kijkshop
  Santwijcksepoort 5
  4001 PC Tiel 5
  4001 PC Tiel
  Nederland
 • Kijkshop
  Schouwburgring 22
  5038 TL Tilburg 22
  5038 TL Tilburg
  Nederland
 • Kijkshop
  Pastoor Spieringstraat 1A
  5401 GA Uden 1A
  5401 GA Uden
  Nederland
 • Kijkshop
  Beneluxlaan 23
  3527 HS Utrecht 23
  3527 HS Utrecht
  Nederland
 • Kijkshop
  Seinedreef 4
  2562 KN Utrecht 4
  2562 KN Utrecht
  Nederland
 • Kijkshop
  Mgr. Nolensplein 45
  5911 GG Venlo 45
  5911 GG Venlo
  Nederland
 • Kijkshop
  Grotestraat 99
  5801 BE Venray 99
  5801 BE Venray
  Nederland
 • Kijkshop
  Veerplein 132
  3131 CN Vlaardingen 132
  3131 CN Vlaardingen
  Nederland
 • Kijkshop
  De Els 46D
  5141 HH Waalwijk 46D
  5141 HH Waalwijk
  Nederland
 • Kijkshop
  Roermondseweg 30
  6004 AS Weert 30
  6004 AS Weert
  Nederland
 • Kijkshop
  Burg. Schonfeldplein 2A
  9671 CB Winschoten 2A
  9671 CB Winschoten
  Nederland
 • Kijkshop
  Goudvinkenstraat 4
  7101 GK Winterswijk 4
  7101 GK Winterswijk
  Nederland
 • Kijkshop
  Rustenburg 97-99
  1506 AX Zaandam 97-99
  1506 AX Zaandam
  Nederland
 • Kijkshop
  Rozenstraat 1F
  3702 VK Zeist 1F
  3702 VK Zeist
  Nederland
 • Kijkshop
  Noordwaarts 65
  2711 HK Zoetermeer 65
  2711 HK Zoetermeer
  Nederland
 • Kijkshop
  Hof van Holland 144
  3332 EH Zwijndrecht 144
  3332 EH Zwijndrecht
  Nederland
 • Kijkshop
  Melkmarkt 48
  8011 ME Zwolle 48
  8011 ME Zwolle
  Nederland
 • Mediamarkt
  ul. Będzińska 80
  41-250 Czeladź
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Szwajcarska 14
  60-197 Poznań
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Kisielewskiego 8/16
  42-200 Częstochowa
  Polen
 • Mediamarkt
  Al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 1
  05-270 Marki
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Szkubacza 1
  41-800 Zabrze
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Brzezińska 27/29
  92-103 Łódź
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Grunwaldzka 309
  80-309 Gdańsk
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Mieszka I 73
  71-011 Szczecin
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Ostrobramska 79
  04-175 Warszawa
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Krakowska 61
  02-183 Warszawa
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Plac Dominikański 3
  50-159 Wrocław
  Polen
 • Mediamarkt
  Aleja Pokoju 67
  31-580 Kraków
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Tomasz Zana 31
  20-601 Lublin
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Sarni Stok 2
  43-300 Bielsko-Biała
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Górczewska 212/226
  01-460 Warszawa
  Polen
 • Mediamarkt
  Al. Piłsudskiego 15
  92-307 Łódź
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Sosnkowskiego 16A
  45-273 Opole
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Rejtana 36
  35-95 Rzeszów
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Karkonoska 85
  53-015 Wrocław
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Alpejska 6
  40-506 Katowice
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Radomska 8
  25-451 Kielce
  Polen
 • Mediamarkt
  Aleja Generała Sikorskiego 26
  25-312 Kielce
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Katowicka 160
  41-500 Chorzów
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Aleja Grzecznarowskiego 28
  26-604 Radom
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Bukowska 156
  60-197 Poznań
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Jagiellońska 94B
  85-027 Bydgoszcz
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Żorska 2
  44-203 Rybnik
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Żółkiewskiego 15
  87-100 Toruń
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Poznańska 121-131
  62-800 Kalisz
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Tarnowska 33
  33-300 Nowy Sącz
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Roberta Schumana 17
  59-220 Legnica
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Zakopiańska 105
  30-418 Kraków
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Czesława Miłosza 2
  15-265 Białystok
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Wrocławska 17
  65-427 Zielona Góra
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Poniatowskiego 14
  67-200 Głogów
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Złota Karczma 26
  80-298 Gdańsk
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Ignacego Paderewskiego 1
  75-736 Koszalin
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Myśliborska 48A
  66-400 Gorzów Wlkp
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Ogrodowa 31D
  62-571 Stare Miasto
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. 1 Maja 64
  58-300 Wałbrzych
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. LwowskaPrzemyśl 17A
  37-700 Przemyśl
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Juliusza Słowackiego 123
  97-300 Piotrków Trybunalski
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Wyszogrodzka 127
  09-410 Płock
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Nowodąbrowska 127
  33-100 Tarnów
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Przemysłowa 10
  22-400 Zamość
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Kcyńska 27C
  81-005 Gdynia
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Szczecińska 58
  76-200 Słupsk
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Andrzeja Struga 31A
  70-784 Szczecin
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Płk. Stanisława Dąbka 152
  82-300 Elbląg
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Oporowska 8
  99-300 Kutno
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Warszawska 26
  25-312 Kielce
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Metalowców 5
  26-110 Skarżysko-Kamienna
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Wojska Polskiego 16
  88-110 Inowrocław
  Polen
 • Mediamarkt
  Ul. Brzeska 126
  08-110 Siedlce
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Kwiatowa 18A
  83-110 Tczew
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Zielona 3
  24-100 Puławy
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. J. Słomki 1
  39-400 Tarnobrzeg
  Polen
 • Mediamarkt
  ul. Olulnickiego 20A
  05-500 Piaseczno
  Polen
 • Mediamarkt
  Aleja Zjednoczonej Europy 39
  44-240 Żory
  Polen
 • Mediamarkt
  Watermanweg 325
  3067 GA Rotterdam
  Nederland
 • Mediamarkt
  Zuidermolenweg 20
  1069 CG Amsterdam
  Nederland
 • Mediamarkt
  De Voorwaarts 13
  7321 MA Apeldoorn
  Nederland
 • Mediamarkt
  Arena Boulevard 123-125
  1101 DM Amsterdam
  Nederland
 • Mediamarkt
  Velperplein 13
  6811 AG Arnhem
  Nederland
 • Mediamarkt
  Kruisvoort 14
  4814 RZ Breda
  Nederland
 • Mediamarkt
  Binnenwegplein 50-52
  3012 KA Rotterdam
  Nederland
 • Mediamarkt
  Cruquiusplein 10
  2142 EV Cruquius
  Nederland
 • Mediamarkt
  Tinnegieterstraat 26
  5232 BM Den Bosch
  Nederland
 • Mediamarkt
  Grote Marktstraat 17-37
  2511 BH Den Haag
  Nederland
 • Mediamarkt
  Raadhuisplein 37
  9203 CZ Drachten
  Nederland
 • Mediamarkt
  Cartograaf 3
  6921 EZ Duiven
  Nederland
 • Mediamarkt
  Brouwerstraat 21
  6711 AS Ede
  Nederland
 • Mediamarkt
  Boschdijktunnel 1
  5611 AG Eindhoven
  Nederland
 • Mediamarkt
  Ekkersrij 4086
  5692 DA Son en Breugel
  Nederland
 • Mediamarkt
  Noorderplein 90
  7811 MG Emmen
  Nederland
 • Mediamarkt
  Klanderij 63
  7511 HS Enschede
  Nederland
 • Mediamarkt
  Sontplein 3C
  9723 BZ Groningen
  Nederland
 • Mediamarkt
  Corio Center 9
  6411 LX Heerlen
  Nederland
 • Mediamarkt
  Het Plein 130
  7559 SR Hengelo
  Nederland
 • Mediamarkt
  Plein de Centrale 12
  8924 CZ Leeuwarden
  Nederland
 • Mediamarkt
  Franciscus Romanusweg 2
  6221 AE Maastricht
  Nederland
 • Mediamarkt
  Mortiereboulevard 4
  4336 RA Middelburg
  Nederland
 • Mediamarkt
  Prins Willem Alexander Promenade 69-83
  2284 DJ Rijswijk
  Nederland
 • Mediamarkt
  Schaarbroekerweg 32-34
  6042 EJ Roermond
  Nederland
 • Mediamarkt
  Pieter Vreedeplein 152
  5038 BW Tilburg
  Nederland
 • Mediamarkt
  Hertogswetering 187
  3543 AS Utrecht
  Nederland
 • Mediamarkt
  Maasstraat 12
  5911 DP Venlo
  Nederland
 • Mediamarkt
  Hermitage 14
  1506 TX Zaandam
  Nederland
 • Mediamarkt
  Maagjesbolwerk 44
  8011 LL Zwolle
  Nederland
 • Muishuis
  Broekseweg 6
  4233 CW Ameide
  Nederland
 • Radio Obbink
  Koningslinde 3
  7131 MP Lichtenvoorde
  Nederland
 • vd Berg
  Grote Kranerweerd 25
  8064 PE Zwartsluis
  Nederland
 • vd Berg
  Klaas Fuitestraat 25
  8281 BX Genemuiden
  Nederland
 • Vink Witgoed
  Pr. Christinastraat 3
  3615 AE Westbroek
  Nederland
 • Vink Witgoed
  Dorpsstraat 82
  2935 AD Ouderkerk aan den IJssel
  Nederland
 • Witgoedspecialist Van de Weijer
  De hooge akker 29
  5661 NG Geldrop
  Nederland